Ajutor pentru rezolvarea testelor teoretice

Testele pot fi rezolvate:

1. ca vizitator Anonim fără a beneficia de toate facilităţile existente, adică vedeţi doar dacă aţi răspuns corect la întrebări;

2. ca utilizator autentificat. Pentru aceasta mai întâi trebuie să vă creaţi un cont din pagina Înregistrare. Contul este activat instantaneu. Apoi vă autentificaţi cu formularul din partea dreaptă a fiecărei pagini.

Intraţi pe pagina Teste online şi selectaţi testul pe care doriţi să îl rezolvaţi.

 Fiecare întrebare are un singur răspuns corect. Selectaţi răspunsul corect prin clic pe numărul răspunsului. Dacă răspunsul este corect, butonul respectiv se colorează verde, iar dacă este greşit se colorează roşi şi butonul răspunsului corect se colorează verde.

După selectarea unui răspuns, în partea dreaptă a întrebării se afişează numărul de răspunsuri corecte şi numărul de răspunsuri greşite pe care le-aţi selectat din testul curent, urmate de durata scursă de la începutul rezolvării testului. Pentru a trece la întrebarea următoare faceţi clic pe săgeata albastră.

După ce aţi terminat testul, puteţi intra pe pagina Statistici pentru a vedea răspunsurile corecte la întrebările la care aţi răspuns greşit.

Clasamentul afişat pe pagina de start este alcătuit din primele cele mai bune rezultate obţinute după următoarele criterii:

a. cele mai multe răspunsuri corecte;

b. cel mai scurt timp în care a fost rezolvat testul.

Dacă aţi răspuns o dată la întrebare, o nouă încercare nu va mai fi înregistrată.

Distraţi-vă învăţând!

Vă doresc succes,

Daniel

Anonim