Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Testarea teoretica a arbitrilor din lotul C - Piteşti, august 2008


1.Cum trebuie să procedeze arbitrul dacă observă că mingea se sparge sau se deteriorează la executarea loviturilor din punctul de pedeapsă pentru departajare,în momentul lovirii sau după ce mingea a intrat în joc?

2. Un jucător de rezervă, care nu participă la joc intră pe terenul de joc şi loveşte un adversar, mingea fiind în joc. Care trebuie să fie decizia arbitrului?

3. Un jucător de rezervă intră pe terenul de joc fără permisiunea arbitrului, nefiind al 12-lea jucător şi efectuează o aruncare de la margine spre poarta adversă, iar mingea deviată de portar intră în poartă. Care este decizia arbitrului?

4. Cum va proceda arbitrul în cazul în care un jucător este eliminat înainte de începerea jocului?

5. Un jucător accidentat a părăsit terenul de joc. În timp ce i se dau îngrijiri lângă linia de margine , un jucător de rezervă înscris pe foaia de joc intră pe teren fără a aştepta oprirea jocului. Care va fi decizia arbitrului?

6. Dacă culoarea tricourilor celor doi portari este aceeaşi , care trebuie să fie decizia arbitrului, dacă nici unul din cei doi portari nu are tricou de rezervă ?

7. Din ce moment şi până când, jucătorii sunt supuşi jurisdicţiei arbitrului?

8. Se execută o lovitură de pedeapsă. Toţi jucătorii sunt plasaţi regulamentar iar executantul execută corect lovitura. Care trebuie să fie decizia arbitrului, dacă după ce mingea a parcurs 10 m, un atacant loveşte un apărător?

9. Cum va proceda arbitrul dacă medicul delegat nu prezintă delegaţie eliberată de organul sanitar competent?

10. O echipă de liga a III - a se prezintă la joc cu echipa de juniori . Delegatul echipei prezintă legitimaţiile de joc, fără buletine de identitate sau cărţi de identitate sau paşaport. Care trebuie să fie decizia arbitrului ?
La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.