Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Testare teoretică div. C - Bacău, februarie 2012


1. Ce decizie ia arbitrul daca pe terenul de joc, în timpul jocului, intră o minge în plus, sau un obiect?
2.Din ce moment şi până când, jucătorii sunt supusi jurisdicţiei arbitrului?
3. Care sunt greşelile comise de un jucător, jucător înlocuitor sau un jucător înlocuit care se Sancţionează cu eliminare?
4 . Ce decizie ia arbitrul daca un jucător atacant rămâne nemişcat între stâlpii porţii şi în interiorul porţii atunci cand mingea intra în poartă?
5. Cand nu este necesar folosirea fluierului de către arbitru?
6. Care sunt circumstanţele pe care arbitrul trebuie sa le ia în considerare atunci când decide aplicarea avantajului sau oprirea jocului?
7. Ce circumstanţe trebuie sa ia în considerare arbitrul atunci când decide eliminarea unui jucător vinovat de impiedicarea înscrierii unui gol sau a unei situatii clare de marcare a unui gol?
8. Un jucător decide să execute rapid o lovitură liberă şi un adversar aflat aproape de minge îl impiedica deliberat să o execute. Ce decizie va lua arbitrul?
9. Care sunt dimensiunile terenului de joc pentru jocurile oficiale de Liga 2, liga 3, fotbal feminin şi jocurile de juniori?
10. Un jucător accidentat care a primit îngrijiri medicale în afara terenului, poate reintra pe la oricare dintre linile care delimiteză terenul de joc?


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.