Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic pentru arbitrii si arbitrii asistenti din lotul national - Rm. Valcea 1-2 august 2005


1.Pentru a proteja actiunea propriului portar care tine mingea, un aparator se interpune intre portar si adversar. Este permis acest lucru ?


2.Un aparator incepe sa tina un atacant in afara suprafetei de pedeapsa si termina in interiorul suprafetei de pedapsa.Care este decizia ?


3.O lovitura libera directa este acordata unei echipe in propria sa suprafata de pedeapsa.Executantul trimite mingea direct propriului portar, care o scapa si mingea intra in poarta. Care este decizia arbitrului?


4.Daca tricoul celor doi portari este de aceeasi culoare, ce masuri trebuie sa ia arbitrul daca nici unul dintre ei nu are tricou de schimb ?


5.Ce obligatii au cluburile privitor la echipament inaintea inceperii anului competitional ?


6. Executantul aruncarii de la margine trimite mingea direct in poarta adversa fara sa fi fost atinsa de un alt jucator. Care este decizia arbitrului ?


7. La executarea unei mingi de arbitru una dintre echipe refuza sa ia parte. Cum trebuie sa procedeze arbitrul ?


8. Se acorda o lovitura libera si jucatorul executant decide sa o execute repede. Un adversar care este la mai putin de 9,15 m de minge o intercepteaza.care este decizia arbitrului ?


9.Care este durata jocului pentru jocurile de juniori ?


10. Un jucator accidentat poate sa renunte la executarea de lovituri din punctul de pedeapsa pentru a stabili invingatorul unui joc ?


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.