Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic pentru arbitrii si arbitrii asistenti din lotul C - Bucuresti, 24.02.2007


1.In timp ce mingea este in joc, un jucator arunca cu o piatra impotriva unei persoane aflata in suprafata tehnica. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?
2.In timp ce mingea este in joc, un jucator care se afla in propria suprafata de pedeapsa loveste arbitrul . Cum trebuie sa procedeze arbitrul?
3.La executarea unei lovituri de pedeapsa in timpul normal de joc, dupa semnalul arbitrului, dar inainte de lovirea mingii, portarul se intoarce cu spatele spre executant. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?
4.Care este procedura la executarea loviturii de colt?
5.Cine are responsabilitatea selectarii jucatorilor care urmeaza sa execute loviturile de la 11 m pentru departajare?
6.La executarea unei lovituri pentru departajare mingea loveste un stalp al portii si se sparge inainte de a traversa linia portii .Lovitura trebuie sa fie repetata?
7.Un jucator accidentat poate fi inlocuit de un alt jucator care sa execute lovitura pentru departajare?
8.La sfarsitul unui meci jucatorii unei echipe parasesc terenul de joc si nu revin pentru executarea de lovituri pentru departajare. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?
9.Exista o distanta minima de respectat de la linia de margine de unde aruncarea de la margine poate fi executata?
10. Jucatorul care efectueaza aruncarea de la margine arunca mingea catre portarul coechipier. Acesta o atinge cu mainile inainte ca mingea sa intre in poarta proprie. Totusi mingea intra in poarta. Care este decizia arbitrului?
La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.