Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic pentru arbitrii si arbitrii asistenti din lotul B - Bucuresti, 24.02.2007


1.Un inlocuitor care nu participa la joc, intra pe terenul de joc si loveste violent un adversar, in timp ce mingea este in joc. Care este decizia arbitrului?
2.Arbitrul permite unui inlocuitor, care nu fusese desemnat ca atare, sa intre pe terenul de joc . Acesta inscrie un gol . Care este decizia arbitrului daca isi da seama imediat dupa joc?
3. Jucatorul nr 8 urmeaza sa fie inlocuit cu jucatorul nr 12 si paraseste terenul de joc. Inainte de a intra pe teren, jucatorul nr 12 loveste violent un adversar care se afla pe linia de margine. Care e decizia arbitrului?
4.Cum se interpreteaza ,, mai aproape de linia portii adverse" in definitia pozitiei afara din joc, de la Legea 11?
5.Un inlocuitor care nu este portar, inlocuieste un coechipier de la inceputul jocului, fara ca arbitrul sa fie informat. Acesta joaca mingea cu mainile in mod voit. Care este decizia arbitrului?
6.Un jucator care a fost inlocuit intra pe terenul de joc fara permisiunea arbitrului. Ce masuri trebuie sa ia arbitrul?
7.O echipa care joaca cu 12 jucatori inscrie un gol si arbitrul observa inainte de reluarea jocului. Care va fi decizia arbitrului?
8.Care este procedura la executarea unei mingi de arbitru?
9.Capitanii celor doua echipe cad de acord sa nu execute lovituri din punctul de pedeapsa pentru departajare pentru a stabili invingatorul jocului. Care este decizia arbitrului?
10.Un jucator care efectueaza corect o aruncare de la margine arunca mingea intentionat in capul unui adversar. Care este decizia arbitrului?
La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.