Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic arbitrii Liga a II-a - Timişoara, august 2012


1. Fiecare repriza trebuie prelungita pentru a se recupera tot timpul pierdut din cauza:
2. Care sunt modurile de reluare a jocului in care executantul trebuie sa trimita mingea numai inainte?
3. Portarul atinge mingea cu mana, in propria suprafata de pedeapsa in dreptul punctului de la 11m, dupa ce a primit-o direct dintr-o aruncare de la margine efectuata de un coechipier. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?
4. In cazul jucatorilor accidentati arbitrul trebuie sa tina seama de o serie de proceduri(reguli). In anumite situatii, aceste proceduri admin exceptii. Enumerati aceste exceptii.
5. Unde trebuie sa se plaseze jucatorii echipei adverse jucatorului care executa o aruncare de la margine?
6. Daca arbitrul nu ridica bratul pentru a arata ca se executa o LLI, iar mingea este trimisa direct in poarta adversa, cum trebuie sa procedeze arbitrul? Motivatie.
7. Cum va fi considerat un jucator eliminat?
8. Ce prevad LJ la Legea 13 - Capitolul Abateri si Sanctiuni - daca la executarea unei lovituri libere un jucator al echipei adverse nu se afla la distanta regulamentara?
9. Cum trebuie sa procedeze arbitrul daca o alta minge intra pe terenul de joc, in timp ce mingea este in joc, fara a impiedica desfasurarea jocului?
10. Daca arbitrul a dat semnalul de executare a loviturii de pedeapsa si daca, inainte ca mingea sa fie in joc, portarul incalca LJ:


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.