Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic arbitrii & arbitrii asistenţi Liga 3 Covasna, februarie 2014


1. Ce prevede Legea 2 in cazul in care mingea se deteriorează in timpul desfasurarii jocului?

2. Cum trebuie sa procedeze arbitrul daca un jucător înlocuitor intra pe terenul de joc fam permisiunea sa in timp ce mingea este in joc?

3. Ce prevăd Legile jocului cu privire la grosimea si latimea stâlpilor porţii si a barei transversale?

4 Arbitrul asistent semnalizcaza ofsaid. dar nu este văzut imediat dc către arbitru. Cat timp trebuie sa ramana cu fanionul ridicat?

5. Cum trebuie sa procedeze arbitrul asistent cand echipa in aparare comite o greşeala in interiorul suprafeţei de pedeapsa, in apropierea sa si in afara câmpului vizual al arbitrului?

6. Cum se va relua jocul, dupa ce a fost oprit de arbitru pentru a acorda un avertisment unui jucător care a incalcat Legea 4?

7. Ce este lovitura de incepere?

8. Este permis ca un jucător sa se afle in poziţie afara din joc la executarea unei lovituri de pedeapsa? Motivati răspunsul.

9. Enumeraţi greşelile comise de către portar, mentionate in Legea 12, pentru care arbitrul trebuie sa acorde o lovitura libera indirecta.

10.Înainte de inceperea jocului, o echipa constata ca nici unul dintre portarii inscrisi in raportul de arbitraj nu este apt pentru a participa la joc. Ce precizeaza ROAF-ul in situatia in care raportul de arbitraj a fost completat, semnat de ambele echipe si retumat arbitrului?


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.