Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic arbitrii & arbitrii asistenţi Liga 2 Poiana Braşov, 13-15.02.2014


1. Ce inscripţii sunt interzise pe echipamentul de baza al unui jucător?

2. Ce trebuie sa faca arbitrul daca observa ca un jucător traseaza pe terenul de joc, cu piciorul, marcaje neautorizate, in timp ce mingea e in joc?

3. Ce prevede Legea 3 cu privire la eliminarea jucătorilor sau a jucătorilor înlocuitori? 4. Ce decizie trebuie sa ia arbitrul daca el sau unul dintre arbitrii asistenti este lovit de un obiect aruncat de un spectator?

5. Cu acordul asociaţiei membre interesate si sub rezerva respectării principiilor fundamentale sunt permise unele modificări ale Legilor Jocului. Care sunt acestea?

6. Conform capitolului "Interpretarea Legilor Jocului si instrucţiuni pentru arbitri", arbitrii asistenti ajuta arbitrul in toate celelalte probleme referitoare la joc, in urma cererii si instrucţiunilor acestuia. Care sunt cele mai importante?

7. Conform Legii 11, un jucător nu este in poziţie afara din joc daca:

8. Exista circumstanţe cand este necesara acordarea unui avertisment pentru comportare nesportiva, atunci cand un jucător joaca mingea cu mana in mod intentionat. Enumeraţi exemplele date in Legile Jocului.

9. Cand si cum trebuie sanctionat disciplinar un jucător care joaca de o maniera periculoasa pentru a intra in posesia mingii?

10. Ce echipe au dreptul sa efectueze patru înlocuiri pe toata durata jocului, conform ROAF?


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.