Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test teoretic Arbitrii & Arbitrii Asistenţi Liga 2 - Cheile Grădiştei, 19-22.08.2014


 

  1. Un jucător inlocuitor aflat la incalzire in spatele propriei porţi intra pe terenul de joc, crezând ca nu este văzut de către arbitru, fara insa a comite vreo alta greşeala. Totuşi, acesta il vede si opreşte imediat jocul. Cum va proceda arbitrul in continuare?
  2. Cum trebuie sa procedeze arbitrul asistent atunci cand echipa in aparare comite o greşeala in interiorul suprafeţei de pedeapsa, in apropierea sa si in afara câmpului vizual al arbitrului?
  3. Fiecare repriza trebuie prelungita pentru a se recupera tot timpul pierdut din cauza:
  4. Cc prevede Legea 2 in cazul in care mingea se deteriorează in timpul desfasurarii jocului?
  5. Mingea a depăşit in intregime limitele terenului de joc, fara sa se fi inscris gol conform Legii 10. Cum va fi reluat jocul in urma semnalizării arbitrului asistent?
  6. Cum se defineşte, in contextul Legii 11. "obţinând un avantaj din aceasta poziţie"?
  7. Enumeraţi greşelile comise de către portar, mentionate in Legea 12, pentru care arbitrul trebuie sa acorde o lovitura libera indirecta.
  8. Un aparator loveşte puternic cu piciorul un atacant advers aflat langa el, in suprafaţa dc pedepasa, in timp ce mingea este in joc la poarta cealalta. La semnalizarea arbitrului asistent, arbitrul opreşte jocul. Cum procedeaza in continuare?
  9. Care este procedura ce trebuie respectata la executarea aruncarii de la margine?
  10. Conform ROAF, terenul de joc este neregulamentar in urmatoarele situatii:

La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.