Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Test scris Arbitri Liga I - Bucureşti, februarie 2013


  1. Cum va acţiona arbitrul în situaţia în care constată existenţa unui comportament rasist în interiorul stadionului?
  2. Ce decizie trebuie să ia arbitrul dacă mingea se sparge sau se deteriorează în timpul executării unei lovituri de pedeapsă imediat ce se mişcă spre înainte şi înainte ca aceasta să fie atinsă de un alt jucător sau să atingă bara transversală sau stâlpii porţii?
  3. Cum trebuie să procedeze arbitrul dacă un jucător înlocuitor intră pe terenul de joc în locul unui jucător, la începutul jocului, fără ca arbitrul să fie informat de această modificare?
  4. Cum procedează arbitrul dacă la începutul jocului constată că tricourile celor doi portari sunt de aceeaşi culoare, iar niciunul dintre ei nu are tricou de rezervă?
  5. Care sunt circumstanţele pe care trebuie să le ia în considerare arbitrul atunci când decide aplicarea avantajului sau oprirea jocului?
  6. La executarea unei mingi de arbitru, după ce atinge pământul, mingea este trimisă cu piciorul direct în poartă. Ce decizie ia arbitrul?
  7. Care sunt circumstanţele pe care trebuie să le ia în considerare arbitrul când decide eliminarea unui jucător vinovat de împiedicarea înscrierii unui gol sau a unei situaţii clare de marcare a unui gol?
  8. Cum trebuie să procedeze arbitrul dacă uită să ridice braţul pentru a arăta că se execută o lovitură liberă indirectă, iar mingea este trimisă direct în poarta adversă? Motivaţi răspunsul.
  9. Fiecare repriză trebuie prelungită pentru a se recupera tot timpul pierdut din cauza:
  10. Care sunt modurile de reluare a jocului în care executantul trebuie să trimită mingea cu piciorul numai spre înainte?


 


La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.