Invatati Legile jocului de fotbal cu Daniel Munteanu

Intrebări

Examen pentru categoria I - 25.03.2007


1. La inceputul jocului, executantul loviturii de incepere trimite mingea direct in poarta adversa. Care este decizia arbitrului?

2.La executarea unei LLI din afara suprafetei de pedeapsa, mingea este trimisa direct in poarta echipei adverse. Care este decizia arbitrului?

3. La executarea unei LLI din afara suprafetei de pedeapsa, mingea este trimisa direct in poarta proprie a executantului. Care este decizia?

4. Un jucator care urmeaza sa fie inlocuit pe unde trebuie sa paraseasca terenul de joc?

5. In timp ce mingea este in joc, doi jucatori coechipieri se lovesc reciproc in interiorul suprafetei de pedeapsa proprie. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

6. Un jucator efectueaza o aruncare de la margine avand un picior ridicat de pe pamant si mingea este interceptata de un adversar. Care este decizia?

7. Un jucator poate efectua o aruncare de la margine din pozitia stand in genunchi sau asezat?

8. Executantul aruncarii de la margine efectueaza corect aruncarea si trimite mingea direct in poarta proprie.Care este decizia?

9. La efectuarea corecta a unei aruncari de la margine, executantul trimite mingea direct in poarta adversa. Care este decizia?

10. La executarea unei lovituri de la poarta, mingea loveste arbitrul in interiorul suprafetei de pedeapsa a executantului si apoi intra in joc. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

11. La executarea unei lovituri de la poarta, mingea depaseste linia portii fara sa fi iesit din suprafata de pedeapsa si fara sa fi fost atinsa de un alt jucator.Care este decizia?

12.Dupa ce a prins mingea portarul o tine pe palma. Un adversar vine si loveste mingea cu capul. Este permisa o asemenea actiune?

13. Dupa executarea unei LL de catre portar, mingea intra in joc si portarul o loveste din nou cu capul inainte sa fi fost atinsa de un alt jucator. Care este decizia?

14. Pe parcursul jocului, una dintre echipe se manifesta in mod deliberat sa piarda jocul. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

15. La reluarea jocului cu o minge de arbitru, una din echipe refuza sa ia parte.Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

16. Un jucator aflat in propria suprafata de pedeapsa, imbranceste arbitrul, mingea fiind in joc. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

17. Cati jucatori pot lua parte la o minge de arbitru?

18.Cand nu se afla in pozite de ofsaid un jucator?

19.Semnalizarile arbitrilor asistenti pot scoate mingea din joc?

20.Doi jucatori adversari, din cauza elanului, ajung in afara terenului de joc, unde se lovesc reciproc, mingea fiind in joc. Cum trebuie sa procedeze arbitrul?

La aceste întrebări nu există răspunsuri în baza de date.